اگر باغ یا باغچه دارید، از هر نوع گوجه فرنگی که در محصولات تان به چشم می خورد می توانید برای تهیه رب استفاده کنید اما بهتر است بدانید گوجه فرنگی هایی که دانه های گوشتی کمتری دارند برای این منظور مناسب ترند زیرا هم زمان کمتری برای پخت می برند و هم رب گوجه فرنگی تان دلچسب تر و غلیظ تر می شود.

همچنین گوجه فرنگی هایی که از نظر شکلی کمی بلند تر هستند از گوجه های پهن و کوتاه برای تهیه رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی انتخاب بهتری هستند دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود است که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای  می توانید استفاده کنید که هر یک مزایا و کاستی هایی دارد گوجه فرنگی محلی رب گوجه فرنگی کمتری می دهد اما باعث می شود رب گوجه فرنگی کپک نزند و دیرتر خراب شود.


صنعت کشاورزی گوجه ,فرنگی ,محلی ,کمتری ,تهیه ,هایی ,گوجه فرنگی ,برای تهیه ,فرنگی محلی ,استفاده کنید ,فرنگی هایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نقطه سرخط خانواده سبز فردا saadi511 دانستنی های پوستی بیماری دیابت و پیشگیری از آن دانلود فیلم چاپ سررسید 99 - سالنامه 1399 - سررسید 1399 - سررسید اختصاصی 99 جک آرام بند 09195559103